2012. június 26., kedd

Metrosection

Van egy csapat ember (felteszem baráti kör), ahol mindenki keresztbe-kasul játszik mindenféle bandákban, de bármilyen variációban álljanak össze, valami fonalat nagyon elkaptak. Az egyik ilyen formáció a sok közül a Metrosection. (Ígérem, majd még írok a többiről is).

A 2005-ben alakult zenekar frontembere a mára "Kesh-Bencévé" avanzsálódott Kocsis Bence, Havai Gábor gitározik, Simon Ádám a basszusgitáros, Koszti Márk pedig a dobok mögött ül. Vagyis ülne, ha nem lenne épp kómában a csapat. Természetesen nem esett a fejükre egy zongora, csupán az egyéb projektek miatt sajnos jegelték ezt a felállást. 



Pedig a kezdeti években meglehetősen termékeny volt a csapat, 4 albumot nyomtak ki magukból (Present is Mine EP, 2007, Hiányzik a Városnak a Csend, LP, 2008, Butcher's Soul EP, 2008, Swimming In New Days LP 2010).  Egy időben még a Petőfin is el lehetett kapni egy-egy számukat, de sajnos a felfelé ívelő pálya a korábban már említett indokok miatt megtorpant.


Csak annyit tudok mondani, kár értük, mert a brit alter vonalra hajazó csapat magyar és angol nyelvű dalai egyaránt megállják a helyüket. Minden esetre remélem, hogy mehetünk még majd valamikor Metrosection koncertre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése